A költöztetés bonyolult folyamat. Feladat, ami megterheli az egész családot. Megszervezni a pakolást. Megbízható költöztető céget keresni. Kitalálni, hogy minek, kinek hol legyen a helye az új lakásban. Ha nem gondolkodunk előre, nem csak a költöztetés előtt, de utána is álmatlan éjszakáink lehetnek. A költöztetés utáni kényelmetlenségeket sok minden okozhatja. Ezeknek egyike az, ha felfedezzük: egészen egyszerű oka van annak, hogy az új lakásban nem férünk el. Akkor sem, ha esetleg tágasabb és praktikusabban berendezett, mint az előző. Ez az egyszerű ok az, hogy sok a felesleges holmi. Amire semmi szükség. Csak a helyet foglalja. Csak gond van vele.

Ha már költözés, akkor szép időben! Legtöbben erre vágyunk, igaz? Csakhogy az élet nem mindig úgy alakul, ahogy tervezzük. Tavasszal vagy nyáron is belefuthatunk egy esős, vagy viharos, szeles napba. Télen pedig szinte biztos, hogy ha pakolunk, rámolunk, akkor a mindig jellemző nehézségek mellett az időjárás viszontagságaival is meg kell küzdenünk. A szokásosnál is több a kihívás. Hideg idő. Hó és köd. Csúszós utak, rövidebb nappalok. Mire figyeljünk, ha úgy alakult, hogy ilyenkor kell költöznünk?

Megtalálta a megfelelő telket, majd a tervezőt és az építési vállalkozót is? Felépült álmai otthona, és minden tökéletes lett, mert jó szakembereket talált? A költözésnél is keresse meg a legjobbat!
Ez ugyanis nem csak annyit jelent, hogy egyik helyszínről a másikra kell szállítani a családi ingóságokat. Az ördög itt is a részletekben rejtőzik. Könnyen belefuthatunk olyan problémákba, amik addig eszünkbe sem jutottak.

Tel.: +36 1 2903 380 Fax: +36 1 2910 995
 Tel./Fax: +36 1 2948 075
 +36 20 9552 669  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.